Lesmethode

Moderne Lesmethode

Iemand die tegenwoordig gitaar wil leren spelen, wil graag liedjes leren die hij of zij hoort op de radio, televisie, Youtube en Spotify.

Of het nou gaat om muziek van The Beatles, Ed Sheeran, Coldplay, Neil Young, Nirvana, The Eagles of nederlandstalig, muziek van de 60s, 70s, 80s, 90s tot nu aan toe, dit is uiteindelijk waarom leerlingen plezier hebben in het bespelen van de gitaar.

Door middel van akkoorden, slaggitaarspel, fingerpicking (tokkelen), solo’s en het spelen van liedjes van verschillende artiesten, bands en stijlen worden leerlingen uiteindelijk meester van een gevarieerd spel.

Bij Gitaarles Heerhugowaard wordt lesgegeven in kleine groepen. Dit zorgt voor een snellere ontwikkeling van het ritmegevoel en samenspel, waarbij tevens een leuke ontspannen sfeer aanwezig is en dit motiveert de leerlingen.

 
 
 
 
Jac van maerlantlaan 96, 1702GR Heerhugowaard | info@gitaarlesheerhugowaard.nl | Tel: 072-5348173

Lesmethode


Moderne Lesmethode

Wil jij graag je favoriete liedjes leren spelen?

Of het nou gaat om muziek van The Beatles, Ed Sheeran, Coldplay, Neil Young, Nirvana, The Eagles of nederlandstalig, muziek van de jaren 60 tot aan nu toe, we werken er samen naar toe dat jij de gitarist wordt die je wilt zijn.

Door middel van akkoorden, slag-gitaarspel, fingerpicking (tokkelen), solo's en het spelen van liedjes van verschillende artiesten, bands en stijlen worden leerlingen uiteindelijk meester van een gevarieerd spel.

Wij geven les in kleine groepjes. Dit zorgt ervoor dat je ritmegevoel snel ontwikkelt en dat je goed samen leert spelen. De ontspannen sfeer zorgt voor de juiste motivatie. Koffie en thee zijn hier altijd bij aanwezig.

Onze jonge leerlingen krijgen ieder jaar de kans om als een echte artiest op een podium op te treden tijdens het eindejaars-concert. Hierbij zijn alle vrienden en familie welkom.