Gastenboek

Reviews

RonguRongu
12:22 15 Jul 22
Gezellige, ongedwongen maar toch professionele gitaarschool. Na jarenlang dezelfde liedjes in dezelfde stijl te hebben gespeeld is door Klaus het plezier in het gitaarspelen weer helemaal terug met nieuwe nummers en een verbeterde techniek!
Fons Van LoijFons Van Loij
16:45 13 Jul 22
Ruim 2 jaar geleden ben ik gitaarles gaan nemen bij Klaus en Angelique.Met geen enkele ervaring in de muziek, speel in nu in een kleine groep mede leerlingen al heel veel liedjes mee.De lessen zijn ontspannen en gezellig maar ook met een duidelijk doel, steeds een stukje beter worden. Goede duidelijke video's om thuis fijn te oefenen. Astrid van Loij
Siebo BrinkerinkSiebo Brinkerink
15:05 12 Jul 22
Iedere week ga ik er heen met een 'big smile' op mijn gezicht. Na duidelijke oefeningen weer klaar voor de volgende, altijd heldere, aanpak en uitleg. Mijn spel is sterk verbeterd en dat in een ontspannen en aangename sfeer.
Maarten MeijeringMaarten Meijering
13:35 12 Jul 22
Al vele jaren met plezier volg ik mijn lessen hier... Gitaar leren spelen op een gezellige wijze (bakkie koffie erbij). je leert direct liedjes spelen... Klaus en Angelique zijn beiden erg muziekaal maar vooral hele relaxte en aardige gitaar docenten..
nadineenadinee
20:21 06 Jul 22
Ik ga elke les weer met veel plezier naar Klaus en Angelique. Ze nemen echt de tijd voor elke leerling, en proberen op een leuke manier gitaarles te geven. Daarnaast bieden ze ook mogelijkheden om door te groeien. Elke week weer een les vol gezelligheid!
js_loader

Ongeveer 1,5 jaar geleden zijn onze beide kids van 10 en 8 jaar begonnen bij Anqelique voor gitaarles. Tot heden genieten ze nog elke keer en komen met een glimlach en de leukse liedjes en gitaar kunsten thuis. “Angelique is de liefste juf en neemt alle tijd voor ons zeggen” ze altijd!

Niet alleen gitaar spelen maar ook steun voor de kinderen als er iets is. Lieve Angelique, de kindjes en wij als ouders zijn onwijs blij met jou! Ga zo door en hoop dat de kinderen nog jaren bij jou gaan lessen.

Karina van der Meer

Met geduld, verstand van zaken, passie en vooral ook humor weet Klaus mijn muzikaliteit naar boven te halen. Door de goede opbouw van zijn lessen en de juiste liedjes (vooral recente en zeker aansprekende) ga ik wekelijks met veel plezier bij hem oefenen.

Rob Jansen

Hoi Klaus en Angelique, Ik zit nu +/- 7 jaar op gitaar les geloof ik , de tijd gaat snel als je het naar je zin hebt. En ik heb al heel veel plezier mogen beleven met de lessen van Klaus. Ik leer nog steeds heel veel leuke gitaar moves en heb het prima naar me zin. Ik hoop dat ik zo nog heel lang les kan blijven volgen want het is een super leuke hobby. Bedankt Klaus en Angelique voor jullie gezelligheid en gastvrijheid.

Vriendelijke groet Bart Knijn.

Ik ben Max de Weijer en ik ben 10 jaar en ik heb sinds 1 jaar les van juf Angelique.Ik vond gitaarles in het begin best moeilijk maar omdat de les van juf Angelique zo gezellig en leuk is, heb ik doorgezet en kan ik nu al best veel liedjes spelen.Enne ik vind juf Angelique gewoon een hele lieve (gitaar)juf!

Max de Weijer

Geweldig om les te krijgen in een ontspannen sfeer waar alles mag en niets moet, waar plezier en humor voorop staan. Zo had ik al snel de ‘slag’ te pakken bij de leervolle lessen van Klaus. Dit alles werkt zeer motiverend om gitaar te gaan spelen en te blijven spelen.

Bij Klaus heb je zo de ‘slag’ te pakken! Keep up the good work Klaus!

Muzikale groet, William Mosch.

Als je ongedwongen in een gezellig groepje, op een speelse manier, gitaarles wilt, in eigen tempo en rekeninghoudend met jouw niveau, dan moet je bij Gitaarles Heerhugowaard zijn. Inmiddels ben ik 4 jaar verder, ik word steeds beter, en ik ben nog net zo enthousiast!

Groetjes, Frank

Muziek is altijd al een hobby van mij geweest. Zover ik me kan herinneren stond toen ik klein was al de radio bij ons dag en nacht aan en werd het badmintonracket regelmatig als denkbeeldige gitaar ingezet.

Vorig jaar besloot ik eindelijk om deze hobby naar een hoger niveau te brengen en zo ben ik dus bij Muziekschool Gitaarles Heerhugowaard terecht gekomen. Voor mijn eerste les was ik nog een beetje bang dat ik tussen de kleine kinderen terecht zou komen (ik ben nu 25 jaar oud) die me wel even de les zouden lezen. Dit bleek totaal niet het geval en ik ben nog steeds erg blij dat ik deze stap heb gezet. Hoewel ik nog lang niet uitgeleerd ben, weten Klaus en Angelique ons altijd gemotiveerd te houden. Mocht je dus nog twijfelen, gewoon doen!

~ Jurian

Een mens is nooit te oud om te leren. Op vakantie en bij het popkoor waar ik zing kwam ik zoveel mensen tegen die een instrument kunnen spelen en dat zou ik ook wel graag willen. Een cursus “Belastingwetgeving” of gitaar leren spelen, de keuze was snel gemaakt.

De wachttijd bij Klaus en Angelique was voor mij gelukkig niet lang en nu heb ik al bijna een jaar les op de “vroege” woensdag ochtend. Ik hoef alleen maar te spelen en Angelique is al helemaal heerlijk bij stem om mee te zingen.

Thuis zing ik lekker mee als ik aan het oefenen ben. Dat moet ook wel, want ik had mezelf de taak opgelegd om tijdens de vakantie zelf te spelen en te zingen. Zoals je op de foto kunt zien heb ik het waar gemaakt. Volgend jaar wordt het nog beter. Met alle tips en trucs van Angelique gaat dat zeker lukken.

Groetjes, Petra van Eck

Wil je ook iets in het gastenboek zetten mail dan naar info@gitaarlesheerhugowaard.nl