Docenten


Klaus Tol

Klaus Tol

Welkom bij Gitaarles Heerhugowaard,

Hallo, ik ben Klaus Tol (44 jaar) en ik geef samen met mijn vrouw Angelique gitaarles in Heerhugowaard. Ik kom oorspronkelijk uit Volendam, maar woon hier inmiddels alweer 18 jaar.

Ik speel gitaar vanaf mijn 9e jaar, ik ben 15 jaar professioneel gitarist geweest in verschillende bands en geef nu inmiddels ook alweer 15 jaar professioneel gitaarles aan talloze enthousiaste leerlingen.

Naast het lesgeven ben ik eigenaar van de website Guitarhabits waar ik les en advies geef aan gitaristen over de hele wereld. De website heeft maandelijks meer dan 400.000 bezoekers.

Ik vind het geweldig om te zien dat steeds meer mensen iets met muziek willen doen en diegene die de gitaar tot hun favoriete instrument hebben uitgekozen kunnen met een gerust hart terecht bij Gitaarles Heerhugowaard.

Of je nou een complete beginner bent of dat je al iets kan spelen, stuur een mailtje naar: info@gitaarlesheerhugowaard.nl

Ik zie het als een uitdaging om nieuw muzikaal talent tot stand te brengen!

Angelique Tol Kraakman

Angelique Tol

Hallo, ik ben Angelique Tol, vrouw van Klaus en wij hebben samen drie kinderen. Ik ben 41 jaar en woon in Heerhugowaard.

Ik heb 10 jaar lang professioneel op het podium gestaan en sinds 2010 geef ik professioneel gitaarles in onze gitaarstudio aan huis.

Ik richt mij voornamelijk op het les geven aan kinderen. Ik geniet ontzettend van het gitaarles geven en het enthousiasme van de leerlingen. Al na de eerste les kunnen de kinderen een liedje spelen, hoe leuk is dat!

Ik duik vaak de top 40 in voor de leukste popliedjes, dit stimuleert het oefenen thuis.

Aangezien ik erg graag zing, probeer ik ook de leerlingen te motiveren om met de liedjes mee te zingen. Niets moet, alles mag natuurlijk. Dat is mijn motto want plezier staat uiteraard voorop!

Informeer gerust eens als je meer wilt weten of alleen wat vragen hebt.

Email: info@gitaarlesheerhugowaard.nl

Telefoon: 072-5348173

Graag tot ziens bij Gitaarles Heerhugowaard!Gitaarles Heerhugowaard – Muziekles Heerhugowaard – Muziekschool Heerhugowaard – Gitaarleraar Heerhugowaard